نکاتی در مورد گوشی های هوشمند برای جلوگیری از ارسال پیامک و ارسال پست در طول تعطیلات

صبح بعد از یک شب پرخوری در تعطیلات است. با چشمانی تار از خواب بیدار می‌شوید، تلفنتان را در دست می‌گیرید و با شرمساری تمام متن‌ها یا پست‌هایی را که شب قبل ارسال کرده‌اید، کشف می‌کنید.

قابل ربط؟ شاید. قابل اجتناب؟ آره.

فراموش نکنید که گام‌های اشتباه دیجیتالی می‌توانند باعث ناراحتی موقت یا ویرانی بسیار واقعی شوند. چه در حال شرکت در جشن تعطیلات شرکت باشید و چه برای یک مراسم شب سال نو آماده می‌شوید، یک برنامه بازی تلفن هوشمند می‌تواند از زندگی شخصی و حرفه‌ای شما محافظت کند. ارسال پیامک، تماس با دیگران یا ارسال عکس‌هایی که ممکن است بعداً پشیمان شوید – و مخاطبین ناخواسته‌تان – برای شما دشوارتر می‌شود.

متن های مست از گوشی های هوشمند قدیمی ترند. چه خبر؟ تنظیمات دستگاهی که می تواند به ایجاد یک بلوک بین انگشتان شست شما و صفحه نمایش دیگران کمک کند. برنامه‌های رسانه‌های اجتماعی نیز ابزارهایی را برای کمک به آنها اضافه کرده‌اند تا اطمینان حاصل کنند که هر پست بدی که از بین می‌رود مخاطب محدود و بخشنده‌ای دارد.

نکته: باید قبل از اولین جرعه، همه چیز را تنظیم کنید.

دایان گوتسمن، کارشناس آداب معاشرت و موسس مدرسه پروتکل تگزاس، یک شرکت آموزش اجرایی و تجاری، گفت: “شما می خواهید آماده وارد مهمانی شوید.” “شما باید کارها را پیشگیرانه انجام دهید تا زمان بیشتری بین افکار و اعمال خود بگذارید. هیچ چیز را به شانس واگذار نکنید.»

بگذارید این ویژگی‌ها و برنامه‌های تلفن هوشمند اولین خط دفاعی شما باشند.

محدود کردن ارتباطات

قدرتمندترین ابزارها می توانند به طور موثری از برقراری تماس و پیامک جلوگیری کنند.

کاربران آیفون می‌توانند تماس‌های تلفنی ورودی و خروجی، تماس‌ها و پیام‌های FaceTime را با همه افراد غیر از مهم‌ترین مخاطبین (یعنی تماس اضطراری) مسدود کنند. و می توانید یک چارچوب زمانی برای پوشش رفتار خود فقط برای شب انتخاب کنید.

برای تنظیم محدودیت‌های ارتباطی، به تنظیمات > زمان صفحه > محدودیت‌های ارتباطی > در زمان توقف > مخاطبین خاص بروید. مخاطبینی را که می‌خواهید همیشه به آن‌ها دسترسی داشته باشید، انتخاب کنید. سپس، برای انتخاب ساعاتی که می‌خواهید بدون ارتباط باشید، به تنظیمات > زمان صفحه > زمان توقف بروید.

وقتی در تنظیمات زمان‌بندی خرابی را برنامه‌ریزی می‌کنید، فقط تماس‌های تلفنی و برنامه‌هایی که شما انتخاب می‌کنید مجاز هستند در دسترس هستند.

زمان خاموشی با حالت «مزاحم نشوید» و سایر حالت‌های «فوکوس» متفاوت است، زیرا ارتباطات را در هر دو جهت متوقف می‌کند. همچنین اکثر برنامه های دیگر را برای مدت طولانی غیرقابل دسترس می کند، بنابراین می تواند از تار شدن در رسانه های اجتماعی جلوگیری کند.

پس از روشن شدن زمان خاموشی، می‌توانید فقط به مخاطبین مشخص شده خود دسترسی داشته باشید. اگر سعی می‌کنید با دیگران تماس بگیرید یا پیامک ارسال کنید، نام یا شماره آن‌ها به رنگ قرمز در لیست تماس‌ها یا پیام‌های اخیر شما ظاهر می‌شود و ارتباط شما برقرار نمی‌شود. برای معکوس کردن این حالت، باید به تنظیمات Downtime برگردید و آن را خاموش کنید. تنظیم گذرواژه Screen Time می تواند به اصطکاک اضافه کند.

تلفن‌های اندرویدی حالت فوکوس دارند که به شما امکان می‌دهد برنامه‌هایی را که می‌خواهید موقتاً متوقف کنید انتخاب کنید، بنابراین نمی‌توانید برای مدتی از آنها استفاده کنید. به تنظیمات > سلامت دیجیتال و کنترل‌های والدین > حالت فوکوس بروید. می توانید یک برنامه زمان بندی تنظیم کنید تا به طور خودکار روشن شود.

حذف یا مسدود کردن مخاطبین

خانم گاتسمن گفت: «دیدن نام‌های خاصی در تلفن شما ممکن است شما را مجبور به نوشتن متن کند. “وقتی یک حس کاذب اعتماد به نفس بر شما حاکم می شود، ناگهان رونق می گیرد – شما ارسال را زده اید.”

اطلاعات تماس افراد دارای پرچم قرمز را یادداشت کرده و در کشوی میز قرار دهید. سپس، قبل از خروج، اطلاعات آنها را از تلفن خود حذف کنید. اگر می‌خواهید آنها را نگه دارید، نام آنها را به چیزی مانند «به این شماره پیامک ندهید» تغییر دهید.

اگر بیشتر می ترسید که آنها با شما تماس بگیرند، می توانید شماره آنها را با رفتن به آخرین پیام یا تماس آنها مسدود کنید. خنثی کردن این کار ساده است.

یک برنامه ثبت نام کنید

وقتی وسوسه زیاد است و قدرت اراده کم است، می‌توانید از اپلیکیشن‌ها برای محدود کردن مشکلات خود استفاده کنید. آنها اغلب نسبت به ابزارهای داخلی گوشی هوشمند سخت تر هستند، اما به طور بالقوه می توانند کمک بیشتری کنند.

AppBlock، در دسترس برای iPhone و Android، به شما امکان می‌دهد برنامه‌ها و دسته‌های برنامه‌های خاصی را که می‌خواهید موقتاً ممنوع کنید، انتخاب کنید. نسخه رایگان به شما امکان می دهد تا سه برنامه را انتخاب کنید. در حالی که AppBlock در حال اجرا است، یک پاپ آپ از باز کردن آنها جلوگیری می کند.

با 1.99 دلار، کاربران آیفون می توانند صفحه کلید حالت مستی را نصب کنند. این به شما امکان می دهد برنامه های شبکه اجتماعی خود را باز کنید، اما پس از فعال شدن، صفحه کلید شما را مسدود می کند تا از اظهار نظر و ارسال DM جلوگیری کند.

AppBlock به شما امکان می دهد برای مدت زمان مشخصی از دسترسی به برنامه های خاص جلوگیری کنید. صفحه کلید حالت مست می تواند به طور موقت از استفاده از صفحه کلید آیفون در بسیاری از برنامه ها جلوگیری کند.

Bacco—Drunk Mode برای کاربران اندروید در فروشگاه Google Play رایگان است. این به کاربران اجازه می دهد از ارسال پیامک کلماتی که ممکن است آنها را به دردسر بیاندازند، بازدارند. (شما کلمات را انتخاب می کنید.) کلمه در عوض به صورت یک سری ستاره ظاهر می شود. همچنین دسترسی به برخی برنامه‌ها را مسدود می‌کند، مگر اینکه بتوانید تست هوشیاری پازل‌ها و الگوها را بگذرانید.

مخاطبان خود را محدود کنید

اگر بزرگ‌ترین نگرانی شما ایجاد یک طغیان غیرارادی در رسانه‌های اجتماعی است، اکثر برنامه‌های اصلی دارای ویژگی‌های حفاظی هستند که برای محدود کردن افرادی که پست‌های شما را می‌بینند و اصلاً چه مدت زمانی قابل مشاهده است، دارند. می‌توانید حسابتان را خصوصی کنید، که می‌تواند از شما محافظت کند—مگر اینکه یکی از دوستان دایره داخلی تأیید شده شما اسکرین شات بگیرد.

همچنین می‌توانید با تنظیم فهرستی از دوستان نزدیک در اینستاگرام یا فهرستی از افراد، پست‌ها را با تعداد کمتری به اشتراک بگذارید. دنبال کنندگان را انتخاب کنید با استفاده از حلقه توییتر

فیس‌بوک و TikTok به شما این امکان را می‌دهند که به راحتی پست خود را به یک مخاطب محدود کنید: خودتان.

در فیس بوک، روی Settings & Privacy > Settings > Audience and Visibility > Posts > چه کسی می تواند پست های آینده شما را ببیند، ضربه بزنید. روی «فقط من» ضربه بزنید—اما فراموش نکنید که بعداً وقتی واقعاً مخاطب می‌خواهید آن را تغییر دهید.

افکار خود را به اشتراک بگذارید

چه اقدامات احتیاطی انجام می دهید تا خود را از ارسال متن بیش از حد و به اشتراک گذاری بیش از حد دور نگه دارید؟ به گفتگوی زیر بپیوندید.

در TikTok، به Privacy > Interactions بروید و مخاطبان پیش‌فرض خود را برای Stories (که به مدت 24 ساعت قابل مشاهده می‌مانند) و Duets (ریمیکس ویدیوهای دیگر سازندگان) را به «Only me» تغییر دهید. برای پست‌های ویدیوی اصلی TikTok، قبل از اشتراک‌گذاری، روی «Who can watch this video» ضربه بزنید و سپس «Only me» را انتخاب کنید. برنامه این اولویت را به خاطر می آورد.

لغو ارسال و ویرایش پیام ها

اگر یک متن نامطلوب ارسال کنید، ممکن است بتوانید مسیر را معکوس کنید. اما شما باید سریع عمل کنید.

جدیدترین نرم‌افزار آیفون اپل به کاربران اجازه می‌دهد تا دو دقیقه iMessهایی را که اخیراً ارسال کرده‌اند را به خاطر بیاورند – حتی پس از اینکه شخص آنها را دید یا حتی به آنها پاسخ داد. حباب متنی را که می‌خواهید فراخوانی کنید فشار طولانی دهید و روی لغو ارسال ضربه بزنید تا پیام از تلفن و دستگاه گیرنده حذف شود.

اگر فقط می خواهید متن را تغییر دهید، اپل 15 دقیقه به شما فرصت می دهد. در همان منو، روی Edit ضربه بزنید.

با این حال، بهتر است که به این نتیجه نرسد. گیرنده باید iOS 16 یا جدیدتر را اجرا کند تا هر یک از اینها کار کند و با متون ویرایش شده، گیرندگان می توانند به راحتی ضربه بزنند تا کلمات اصلی شما را ببینند.

اگرچه پیامک اندرویدی تابع عدم ارسال داخلی ندارد، واتس‌اپ به شما دو روز فرصت می‌دهد تا پیام‌ها را از صندوق ورودی دیگران حذف کنید. اما هیچ تضمینی وجود ندارد که آنها قبلاً کلمات یا تصاویر شما را ندیده باشند.

برای تجزیه و تحلیل، بررسی، مشاوره و سرفصل های بیشتر WSJ Technology، برای خبرنامه هفتگی ما ثبت نام کنید.

به دالوین براون در [email protected] بنویسید

حق نشر © 2022 Dow Jones & Company, Inc. کلیه حقوق محفوظ است. 87990cbe856818d5eddac44c7b1cdeb8

Marisol Snow

خیلی پایین میاد کارآفرین حرفه ای. پیشگام بیکن. ادم شبکه های اجتماعی متعصب موسیقی هاردکور. پزشک اینترنت.

بازی انفجار: یک نگاه جامع به این ابزار معاملاتی جذاب
دفتر کار درسی: ابزار ضروری برای دانش‌آموزان
The Ultimate Guide to Real Estate in Canada
Welcome to Your Dream Home: House for Sale in Canada
Escape to Your Dream Home with Acreage for Sale
Welcome to Your Dream Home: House for Sale in Canada
تماس با ما